6982226372,6977251811 Ρήγα Φεραίου 37, Μοίρες, Ηρακλείου mpompodakist2018@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ
Χωματουργικά Έργα - Καυσόξυλα Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές στις χωματουργικές εργασίες καθώς και με το εμπόριο καυσόξυλων.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 60 χρόνια, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις Μοίρες και σε όλο το Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε όλες τις χωματουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας κ.α.
 
 
 
 
 
 
   
  Ανταποκρινόμαστε άμεσα & με επιτυχία

σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάση νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Στην επιχείρησή μας, επίσης, μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητα καυσόξυλα ελιάς, ιδανικά για σόμπες και τζάκι, καθώς και πυρηνάκι για την αποδοτική θέρμανση της ποικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Παράλληλα, διαθέτοντας κοπρόχωμα κατάλληλο για βιολογική καλλιέργεια, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με την ποσότητα που επιθυμείτε, σε ανταγωνιστικές τιμές.
   
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών και των προϊόντων που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε ή για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση σχετικά με τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες και όλο το Ηράκλειο.