6982226372,6977251811 Ρήγα Φεραίου 37, Μοίρες, Ηρακλείου mpompodakist2018@gmail.com
hero image
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ | Χωματουργικά Έργα - Καυσόξυλα Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Στην επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα καλύτερα καυσόξυλα για το τζάκι ή την σόμπα τους, πυρηνάκι για τους λέβητές τους καθώς και κοπρόχωμα για τον κήπο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα.
 
 
 
 
 
 
   
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ

Τα καυσόξυλα ελιάς χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα. Ανήκουν στα σκληρά ξύλα με σημαντικά πλεονεκτήματα την υψηλή διάρκεια και θερμότητα. Η καύση τους είναι αργή και σταθερή, μυρίζουν ευχάριστα και κάνουν πολύ ωραία θράκα.

Όλα τα καυσόξυλα που θα βρείτε σε εμάς προστατεύονται από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, για να είναι στεγνά, χωρίς υγρασία και να σας προσφέρουν τη μέγιστη καύση. Είναι κομμένα στο κατάλληλο μήκος και ομοιόμορφα, ιδανικά για τζάκια, ξυλόσομπες και λέβητες. 
   
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
   
 
 
 
 
 
 
ΠΥΡΗΝΑΚΙ

Το πυρηνάκι αποτελεί μια από τις οικονομικότερες λύσεις για οικιακή θέρμανση. Στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε πυρηνάκι εξαιρετικής ποιότητας, στην ποσότητα που επιθυμείτε και συσκευασμένο σε σάκους. 
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
ΚΟΠΡΟΧΩΜΑ

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε την ακριβής ποσότητα που επιθυμείτε από κοπρόχωμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία κατάλληλο για καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, δέντρων αλλά και για κάθε φυτό του κήπου σας.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ

Διαθέτουμε άριστης ποιότητας τσιμεντοσωλήνες για βόθρους στην διάμετρο που επιθυμείτε, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ενώ με τα οχήματά μας μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά τους στο χώρο σας.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

Με τα ιδιωτικά οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να μεταφέρουμε άμεσα την παραγγελία σας στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τις μοίρες και όλο το Ηράκλειο. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε ή για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση σχετικά με τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες και όλο το Ηράκλειο.