6982226372,6977251811 Ρήγα Φεραίου 37, Μοίρες, Ηρακλείου mpompodakist2018@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ | Χωματουργικά Έργα - Καυσόξυλα Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρηση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες σε όλο το Ηράκλειο.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα και ο σύγχρονος στόλος μας, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσεις οποιεσδήποτε χωματουργικές εργασίες επιθυμείτε, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας.
   
 
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Ισοπεδώσεις
  Μπαζώματα 
  Επιχώσεις
  Διαμορφώσεις Εξωτ. Χώρων
  Μεταφορά Αδρανών Υλικών
  Διανοίξεις Δρόμων κ.α.
   
 
 
   
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
 
Διεκπεραιώνουμε κάθε έργο που μας ανατίθεται, είτε από ιδιώτες είτε από δήμους, τεχνικές εταιρείες, έχοντας μεγάλη ποικιλία σε ιδιόκτητα μηχανήματα με πλήρη εξοπλισμό, για όλες τις χρήσεις ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Όλα τα μηχανήματα μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία, με έμπειρους χειριστές ενώ κάθε χωματουργική εργασία πραγματοποιείται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
 
   

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε ή για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση σχετικά με τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες και όλο το Ηράκλειο.